Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Advocaat familierecht Nijmegen

In Nome Advocaten vindt u een uitstekend advocaat personen- en familierecht. Wij zijn al jaren werkzaam als professioneel advocatenkantoor in de omgeving van Nijmegen en Arnhem, waardoor we een zeer ruime ervaring in het vakgebied hebben opgebouwd. Onze vakkundige medewerkers hebben ieder hun eigen specialisatie. Wij kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies, maar we kunnen u ook helpen met onderhandelen, communiceren en procederen. Op het gebied van personen- en familierecht staan we voor u klaar met een gedegen advies over onder andere echtscheidingen, huwelijksvermogensrechtelijke kwesties, de afwikkeling van nalatenschappen, de beëindiging van samenlevingscontracten of geregistreerde partnerschappen, alimentatie, erfrechtelijke kwesties, onder curatele stelling en adopties.

Deskundige juridische bijstand door advocaat familierecht van Nome Advocaten in Nijmegen

Familierechtelijke gebeurtenissen maken vaak veel los. Ze hebben alles te maken met de persoonlijke levenssfeer van mensen. Vaak markeren ze het begin van een zware periode die veel emoties oproept. In zo’n periode is het vaak nodig dingen te regelen en op papier te zetten. Een advocaat personen- en familierecht, zoals die van Nome Advocaten in Nijmegen, kan u daarbij helpen. Omdat het vaak gaat om financiële zaken, die voor alle partijen goed moeten worden geregeld, is het verstandig deskundige juridische bijstand te vragen. Bij Nome Advocaten in Nijmegen werkt de advocaat personen- en familierecht dagelijks in dit rechtsgebied, waardoor goede juridische bijstand en gedegen advies gewaarborgd is. Wilt u de hulp van Nome Advocaten inschakelen? Bel dan naar +31 (024) – 360 66 20.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht