Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Advocaat gespecialiseerd in bouwrecht

Wilt u een advocaat inschakelen die gespecialiseerd is in het bouwrecht? Bij Nome Advocaten, werkzaam in de gehele regio Arnhem en Nijmegen, helpen wij u graag. Als professioneel advocatenkantoor dat gespecialiseerd is op verschillende rechtsgebieden, helpen wij u ook graag met al uw zaken omtrent het bouwrecht. Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf en non-profitorganisaties, maar ook particulieren kunnen bij ons uitstekend terecht. Bij Nome Advocaten weten we van aanpakken en werken we snel en efficiënt. Daarbij zorgen we er altijd voor dat we de beste juridische oplossingen voor onze klanten vinden.

Wat kan de advocaat gespecialiseerd in het bouwrecht voor u betekenen?

Heeft u een eigen bouwbedrijf, bent u projectontwikkelaar, aannemer, investeerder of architect of werkt u op een andere manier in de woningbouw of utiliteitsbouw? Of bent u particulier en heeft u een geschil met een andere particulier over de koop van een (nieuwbouw)woning of een geschil met een aannemer of architect over het ontwerp van een huis of de bouw of oplevering daarvan? Dan heeft u te maken met het bouwrecht. Ook in de bouwsector is het van belang goede afspraken te maken en vast te leggen. Voor hulp bij al uw zaken in het bouwrecht, kunt u een gespecialiseerd advocaat van Nome Advocaten inschakelen. Wij helpen u bij:

  • Zaken omtrent publiek-private samenwerking;
  • Het opstellen van of adviseren over aannemings- en bouwovereenkomsten;
  • Het oplossen of voorkomen van geschillen in de bouw.

Wanneer u een advocaat wilt inschakelen die gespecialiseerd is in het bouwrecht, kunt u Nome Advocaten inschakelen door te bellen naar +31 (024) – 360 66 20. Wilt u liever eerst wat meer informatie ontvangen? Schroom ook dan niet om ons te bellen, wij staan u graag te woord.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht