Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Advocaat gespecialiseerd in bouwrecht

Wilt u een advocaat inschakelen die gespecialiseerd is in het bouwrecht voor uw zaak in regio Haren, nabij Groningen? Bij NOME Advocatenkantoor helpen wij u graag. Als professioneel advocatenkantoor dat gespecialiseerd is op verschillende rechtsgebieden, helpen wij u ook graag met al uw zaken omtrent het bouwrecht. Wij richten ons voornamelijk op het MKB en non-profitorganisaties gevestigd in de regio Haren, maar ook particulieren kunnen bij ons uitstekend terecht voor hulp van een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht. Bij NOME Advocatenkantoor weten we van aanpakken en werken we snel en efficiënt. Daarbij zorgen we er altijd voor dat we de beste juridische oplossingen voor onze klanten vinden.

Hulp van een advocaat uit regio Haren gespecialiseerd in het bouwrecht

Heeft u een eigen bouwbedrijf, bent u projectontwikkelaar, aannemer, investeerder of architect of werkt u op een andere manier in de woningbouw of utiliteitsbouw? Bent u particulier en heeft u een geschil met een andere particulier over de koop van een (nieuwbouw)woning? Of heeft u een geschil met een aannemer of architect over ontwerp, bouw of oplevering van een huis? Dan heeft u te maken met het bouwrecht en is het goed om een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in deze geschillen in regio Haren. Ook in de bouwsector is het van belang goede afspraken te maken en vast te leggen. Voor hulp bij al uw zaken in het bouwrecht, kunt u een gespecialiseerde advocaat van NOME Advocatenkantoor inschakelen. Wij helpen u bij:

  • Zaken omtrent publiek-private samenwerking;
  • Het opstellen van of adviseren over aannemings- en bouwovereenkomsten;
  • Het oplossen of voorkomen van geschillen in de bouw.

Schakel hulp in van een professioneel advocatenkantoor

Wanneer u een advocaat wilt inschakelen die gespecialiseerd is in het bouwrecht, kunt u NOME Advocatenkantoor inschakelen door te bellen naar 085 – 024 00 62. Wilt u liever eerst wat meer informatie ontvangen? Schroom ook dan niet om ons te bellen, wij staan u graag te woord. Zo staat ons advocatenkantoor te Haren klaar voor u in allerlei gevallen, zoals bijvoorbeeld ook bestuurdersaansprakelijkheid.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht