Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Advocatenkantoor Nijmegen

Nome Advocaten is een professioneel advocatenkantoor, gevestigd in Nijmegen. Adviseren, onderhandelen, communiceren en procederen; dat zijn onze werkzaamheden. Wij zetten ons al jaren in voor bedrijven uit het MKB segment, evenementenbureaus, non-profitorganisaties en voor particulieren uit de gehele omgeving van Nijmegen en Arnhem. Bij Nome Advocaten werken diverse advocaten en juristen, die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen rechtsgebied. Dat betekent dat wij u bij een diversiteit aan zaken in een diversiteit aan rechtsgebieden op de juiste manier kunnen helpen.

Advocatenkantoor in Nijmegen biedt hulp bij diversiteit aan rechtsgebieden

Bij Nome Advocaten, advocatenkantoor in Nijmegen, kunt u terecht voor een diversiteit aan rechtsgebieden, waaronder:

  • Arbeidsrecht;
  • Contractenrecht;
  • Echtscheidingsrecht;
  • Intellectueel Eigendomsrecht;
  • Personen- en familierecht;
  • Ondernemingsrecht;
  • Strafrecht (financieel);
  • Verbintenissenrecht.

In totaal vertegenwoordigen wij bijna 20 verschillende rechtsgebieden. Onze werkwijze kenmerkt zich door snelheid, efficiëntie en doelmatigheid.

Uitstekende kwaliteit bij Nome Advocaten

Bij Nome Advocaten, advocatenkantoor in Nijmegen, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij waarborgen dit namelijk door onze specialisaties in de verschillende rechtsgebieden, maar ook door constante opleiding. Zo volgen we veranderingen in wet- en regelgeving op de voet en kunnen wij u altijd bijstaan met de juiste kennis en deskundigheid. Daarnaast beschikken alle advocaten en juristen over een relevante opleiding en zijn wij een gecertificeerd advocatenkantoor. Wilt u meer informatie over Nome Advocaten? Aarzel niet en neem contact met ons op door te bellen naar +31 (024) – 360 66 20.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht