Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Huurrecht

Voor alle juridische en financiële zaken betreffende het huurrecht kunt u bij Nome Advocaten in Haren terecht. Wij zijn een multidisciplinair advocatenkantoor en zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Wanneer het op huurecht aankomt, zijn wij werkzaam in de gehele omgeving van Haren en Groningen. Adviseren, onderhandelen, communiceren en procederen in die verschillende rechtsgebieden behoort dan ook tot onze dagelijkse bezigheden. Door snel, efficiënt en doelmatig te werken realiseren wij de beste juridische mogelijkheden voor onze cliënten, zowel particulieren als bedrijven.

Zaak omtrent huurrecht: Nome Advocaten uit Haren helpt

Het huurrecht heeft alles te maken met de huur van objecten, zoals de huur van een woning of een ander onroerend goed. Als huurder of verhuurder kunt u beroep doen op het huurrecht. Vaststaande wet- en regelgeving bepalen de rechten en plichten van de huurder en de verhuurder. Welke regels er gelden, kan per huurobject verschillen. Heeft u het gevoel dat uw rechten in het geding komen? Of wilt u uw rechten en plichten uiteenzetten? Dan is het verstandig een gespecialiseerd advocaat in huurrecht, zoals die van Nome Advocaten in Haren, in te schakelen. Die kan u bijvoorbeeld helpen met het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten, maar ook bij huurbeëindigingsprocedures.

Ontvang goede juridische hulp

Wilt u goede juridische hulp ontvangen? De advocaat huurrecht van Nome Advocaten in Haren helpt u graag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 024 00 62. Zo beschikken wij over expertise in andere vakgebieden zoals onder andere verbintenissenrecht.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht