Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Ontslagrecht advocaat Nijmegen

Bent u op zoek naar een ontslagrecht advocaat uit de omgeving van Nijmegen die u kan helpen bij ontslag of zaken die daarmee samenhangen? Dan is NOME Advocatenkantoor wellicht de partner voor u. Wij zijn een professioneel advocatenkantoor, werkzaam in de regio Nijmegen en Arnhem. Onze specialisaties liggen op een groot aantal verschillende rechtsgebieden, zoals het arbeidsrecht, waaronder ook het ontslagrecht valt. Kiest u voor NOME Advocatenkantoor, dan kiest u voor kwaliteit en deskundigheid. Onze advocaten en juristen beschikken allemaal over een relevante opleiding en over voldoende ervaring. Zo kunnen wij u altijd de beste juridische mogelijkheden bieden.

Waarbij kan de ontslagrecht advocaat van NOME Advocatenkantoor in Nijmegen u helpen?

De ontslagrecht advocaat van NOME Advocatenkantoor in Nijmegen is er bij uitstek om u te helpen bij ontslag. Wat zijn uw rechten? En wat zijn uw plichten? Het is handig wanneer iemand voor u het overzicht houdt. Zo kan de advocaat ontslagrecht u onder andere helpen wanneer u:

  • Wordt ontslagen om bedrijfseconomische redenen of disfunctioneren;
  • Op staande voet wordt ontslagen;
  • Wordt ontslagen met wederzijds goedvinden;
  • Er een arbeidsgeschil is;
  • Er een arbeidscontract opgesteld moet worden;
  • Te maken krijgt met het UWV.

De ontslagrecht advocaat van NOME Advocatenkantoor in Nijmegen levert goede juridische bijstand bij ontslag en helpt u uw financiële zaken op orde te stellen.

Vrijblijvende kennismaking

Natuurlijk is het prettig om te weten met wie u in zee gaat, voordat u een ontslagrecht advocaat van NOME Advocatenkantoor in Nijmegen bij ontslag inschakelt. Dat begrijpen we bij NOME Advocatenkantoor maar al te goed. Daarom staan wij altijd open voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons dan ook bellen op het telefoonnummer +31 (024) – 360 66 20. Wij stellen ons graag even aan u voor.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht